[bpt_button button_title=”Rólunk mondták” button_size=”large” btn_left_pad=”22″ btn_right_pad=”22″ btn_right_mar=”25″ btn_customize=”gradient” btn_text_color=”#ffffff”
btn_link=”http://nyomda-szekesfehervar.hu/rolunk-mondtak/” btn_text_color_hover=”#ffffff” btn_bg_gradient_start=”#0c63ff” btn_bg_gradient_end=”#10e0e8″ btn_bg_gradient_start_hover=”#10e0e8″ btn_bg_gradient_end_hover=”#0c63ff” btn_border_gradient_start=”#0c63ff” btn_border_gradient_end=”#10e0e8″ btn_border_gradient_start_hover=”#10e0e8″ btn_border_gradient_end_hover=”#0c63ff”]

[vc_row][vc_column][bpt_button][vc_column_text]Ez egy mintaoldal, egy WordPress-alapú honlap egy oldalának létrehozásához. Az oldal különbözik a bejegyzéstől, mert az oldal állandóan látszik a honlap menüjében, a navigáció során (a legtöbb sablonban). Az emberek többsége használja a Névjegy oldalt, amely arra szolgál, hogy a lehetséges látogatói számára elmondjanak magukról, vállalkozásukról, a honlapról néhány jellemző mondatot. Egyik lehetséges megoldás erre pl.:

Helló Emberek!Ezt a fordítást a WordPress Magyarország Fordítói csapata végezte. Sok száz munkaórát fektettünk abba, hogy ezt a remek tartalomkezelő rendszert anyanyelvünkön, magyarul használhassa mindenki.

…. vagy egy másik példa:

A WordPress Magyarország tulajdonképpen a kezdetektől létezik anélkül, hogy kihirdette volna létét. A WordPress Magyarország egy Közösség! – a nyílt forráskódú, zseniális WordPress tartalomkezelő rendszer alkalmazására, megismerésére, tanulására szövetkeztünk.

Új WordPress-felhasználóként a Vezérlőpultba lépve ez az oldal törölhető, módosítható, és új oldalak hozhatóak létre saját tartalommal. Jó szórakozást kíván a WordPress Nemzeközi Közössége![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]